Cladirea de birouri / clinica / after school - Mihai bravu metrou

Descriere spatiu birouri

Zona

Imobilul se afla situat la 5 minute de stația de metrou Mihai Bravu din Sectorul 3, în imediata vecinătate a intersecției Calea Vitan cu Șoseaua Mihai Bravu. În intersectie avem Supermarket Mega Image, Banca Transilvania, farmacie și toate cele necesare traiului de zi cu zi. Zona în care se afla clădirea este in plina dezvoltare, cu multe blocuri noi construite, finalizate și unele în construcții. Datorită acestor construcții noi, întreaga zona va beneficia de o buna dezvoltare în viitor si de o populare mare cu locatari.

Descriere constructie:

Clădirea este dispusă P+3+M și este o clădire nouă, fiind construită în 2015. În fața clădirii, avem un perete cortina și restul structurii este făcută cu BCA. Etejele sunt in oglinda, ca suprafata sunt identice, iar afara avem si o curte destul de generoasa. Datorita spatiului deschis de care beneficiem, acestea se pot compartimenta dupa bunul plac in mai multe birouri, cabinete sau sali de clase.

Foarte aproape avem doua benzinarii, un magazin de bricolaj si mai multe magazine de materiale de constructii. Zona este curata, civilizata si foarte usor accesibila. Pentru transport, foarte aproape sunt liniile de tramvai 1 și 10, cu care se poate ajunge foarte ușor în zona Dristor sau Piața Sudului in maxim 10 minute.

Indicatori principali si compartimentare:

Parterul, la fel ca și etajele 1,2 și 3 au o suprafata utila de 122,78 de mp, insumand o suprafata utila de 491,12 mp. În plus ultimul etaj care arată precum o mansarda locuibila, are o suprafata de 60 mp. Nu are terase sau balcoane.Proprietatea are și o curte, cu o dimensiune de 80 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac.

Acces in cladire:

Accesul la parter se face prin curtea interioară, iar accesul la etajul 1 se face printr-o scara exterioara. Totodata accesul la etajele superioare și la mansarda se face tot printr-o scara, dar interioară de aceasta data. Etajele au aceleași suprafețe utile, însă se pot compartimenta după bunul plac, structura de rezistență a clădirii permițând acest lucru.

Finisaje interioare:

pardoseli - în birouri parchet, spații comune - gresie; ciment sclivisit la spațiile tehnice;
pereti - vopsiti cu lavabile, placaje ceramice la bai;
tavane - vopsitorii lavabile, plafoane casetate.

Instalații:

- instalații electrice - la fiecare nivel exista tablou electric si contor
- instalații PSI - instalație detectare și semnalizare incendiu,
- instalații apa și canal;
- pompă de căldură apa apa cu ventilo convectoare, atat pentru încălzire, cat și pentru racire
Sunt 4 grupuri sanitare grupuri sanitare si o bucatarie la parterul cladirii. Pe fiecare etaj exista o camera separata, ca un birou individual, langa grupurile sanitare, in rest spatiile sunt open space. Pana acum, proprietatea a fost inchirata pe etaje catre birme, care si-au desfasurat aici activitatea.

pret vanzare: ……770.000……...
moneda vanzare: EUR

Aceasta proprietate are niste caracteristici unice, deoarece, ca intreg poate fi utilizaca ca o clinica medicala, sau un laborator. Este foarte accesibila masinilor, fiind chiar in strada intrarea in proprietate. Totodata, deoarece in zona sunt multe blocuri noi, cu oameni in general tineri, se poate face si o gradinita sau scoala particulara din aceasta cladire.
Nu in ultimul rand este o cladire de birouri, care poate deveni sediul firmei tale in intregime, fara alti vecini care sa iti incurce socotelile.

Pentru a va convinge de potentialul pe care il are cladirea, va invitam la o vizionare sa simtiti proprietatea si sa vedeti daca este exact ce aveti nevoie pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Disponibilitate proprietate: ImediatID Oferta: 204

Pret Vanzare: € 770,000 
Zona:Mihai Bravu
Suprafata utila:548 mp
Reper:metrou
Etaj:3
Dispunere:Recompartimentare
Clasa Birouri:A
Stadiu:Finalizat
An Constructie:2015
Actualizat la: 20 Februarie 2021
Numar de afisari: 37

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica, Climatizare, Convectoare
  • Finisaje:  plansee beton armat, ferestre , podele beton, gresie, parchet
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Fatada de sticla, Internet, Priza de date, Sala consiliu, Spoturi, Telefon