EFR Upgrade - PARCELE PENTRU CASE IN CARTIER REZIDENTIAL Breaza, pe deal !

Descriere teren

NUMAI PENTRU CUNOSCATORI ! EFR UPGRADE IMOBILIARE va prezinta spre vanzare teren intravilan de vanzare in Breaza, reper Primarie, avand o suprafata de 10000 mp si deschiderea variabila la 1 strada sau la drum de servitute. PARCELE PENTRU CASE IN CARTIER REZIDENTIAL.

Caracteristici teren :  Se poate construi regim P+2+Pod. Regim de inaltime hmax cornisa 10m, conform Certificat de urbanism (CU) cu urmatoarele particularitati : (POT = 30%, CUT=0.45 pentru cladiri parter, care este cazul cel mai defavorabil). Se solicita acces minim 4 m latime prin CU. Este potrivit pentru constructii individuale preponderent rezidentiale, regim inaltime P+2+Pod. Drum de acces piatra, latime 6 m, lungime aprox 150m de la drumul /strada asfaltata, sau front direct la strada asfaltata (SUNT DE VANZARE MAI MULTE PARCELE). Utilitatile se afla pe strada asfaltata / drumul principal (apa-canal si electrica ). Gazul se afla cam la 1500m si este in curs de extindere.

Sunt momentan dezmembrate cateva loturi, se poate lua si o parcela mai mare ! Pretul este usor negociabil.

Pret unitar 30 euro/mp.

Disponibilitate imediata ! Se poate vinde si o bucata mai mica, dupa dezmembrare!.  Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar !.ID Oferta: 231

Pret Vanzare: € 30,000
Zona:Liceul Militar
Suprafata:1000 mp
Reper:Gara
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:85 ml
Acces teren:Auto
Strazi:Asfaltate, De pamant
Regim Inaltime:
Pretabil:Case / vile
Actualizat la: 28 Februarie 2024
Numar de afisari: 1365

Caracteristici generale

  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic
  • Parcelabil: parcelabil, loturi de mp
  • Alte caracteristici: Oportunitate de investitie