EFR UPGRADE - Apartament parter vila Domenii

Descriere apartament

EFR UPGRADE IMOBILIARE va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere amplasat la parterul inalt al unui imobil boutique de tip (DS+P+1+M) construit in jurul anilor 1940 si situat in zona Domenii. Apartamentul a fost reabilitat termic. Are o suprafata utila de aproximativ 70 mp (61+9) mp, suprafata construita 85 mp si este format din living, dormitor si birou, o bucatarie inchisa, o baie si dependinte. Are doua intrari din casa scarii principale si secundare. Ca dotari dispune de 2 usi metalice de intrare (2 intrari in apartament), gresie speciala, parchet, incalzire in pardoseala de provenienta electrica fara centrala proprie cu gaz, 2 boilere Ariston pentru apa calda si tamplarie cu geam termopan tripan de foarte buna calitate. Dispune de curent electric ca sursa principala energetica, boxa, camera depozitare la mansarda. Are o zona de curte cu folosinta preferentiala.

Apartamentul este renovat : 1. Refacuta integral tencuiala cu plasa, glet, vopsea lavabila (inclusiv plafon) ; 2.Este refacut integral zona de pardoseala (sub parchet - incepand de la plafonul de jos care este de beton, polistiren 5cm, sapa, folie izolatie polistiren, instalatie electrica incalzire, parchet) ; 3. Au fost inlocuite toate ferestrele de lemn cu geamuri pvc termopan cu geam tripan + glafuri de marmura Ruschita la toate ferestrele; 4. Sunt refacute toate instalatiile electrice (re-cablat cu prize si intrerupatoare noi, tablou nou cu circuite separate); 5. Au fost refacute instalatiile sanitare (toate cu teava de cupru); 6. A fost refacuta baia in totalitate - instalat cabina dus, tevi apa rece / calda noi, alte trasee + instalat boiler Ariston baie (80l) si bucatarie (15l), gresie; 7. Realizata o instalatie electrica de incalzire in pardoseala cu termostate separate pe 3 zone; 8. Bucatarie  se lasa utilata (mobila de bucatarie, aragaz electric, masina de spalat vase); 9. Pivnita izolata contra umiditatii, refacuta in totalitate (izolatie/sapa beton podea, tencuiala pereti/tavan, instalatie electrica cu circuit separat in tablou), usa schimbata la pivnita.

Pretabil locuinta, birou, cabinet medical, notariat, etc. Orientare majoritar sud vest. Imbunatatiri: interfon, aer conditionat. Un singur apartament pe nivel. Accesul este rapid catre mijloace RATB. Disponibilitate imediata si disponibilitate de negociere. Nu se accepta credit. Vizionarile se fac numai in urma calificarii riguroase a cumparatorului;  Pentru vizionari clientii vor semna fisa de vizionare si in cazul cumpararii vor achita un comision de 3% (USOR NEGOCIABIL) din pretul vanzarii. Nu se aplica TVA. 

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar!

 

 ID Oferta: 207

Pret Vanzare: € 145,000
Zona:Domenii
Suprafata utila:60 mp
Confort:1
Compartimentare:circular
Etaj:parter/1
Nr. etaje imobil:1
Reper:CARAIMAN
Tip Imobil:
Numar Camere:3
An Constructie:1940
Actualizat la: 19 Octombrie 2021
Numar de afisari: 574

Caracteristici generale

  • Acces:
  • Servicii: administrare