EFR UPGRADE IMOBILIARE - Vila 7 camere de vanzare (imobil nou)

Descriere casa vila

NUMAI PENTRU CUNOSCATORI ! EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare o vila (sau inchiriere) cu 7 camere, 3 bai, 1 grup sanitar parter, 2 balcoane, si 2 terase de 17mp fiecare (ambele acoperite, una fiind langa curte, la nivelul parterului), o bucatarie si alte spatii de serviciu in suprafata utila de 250 mp (fara balcoane si terase), suprafata construita 300 mp, situata in zona Pipera - Iancu Nicolae - Voluntari. Suprafata terenului este de 250mp. Amprenta aproximativ 110mp.

Imobilul este construit in anul 2017 in complex de 8 case unite, avand o arhitectura moderna si fiind dotat conform celor mai exigente cerinte ! Vila dispusa pe inaltime tip (P+2) prezinta urmatoarele spatii (aproximativ 75mp pe nivel si inaltime pe nivel generoasa !) : Parter - Garaj pentru 2 auto si camera tehnica centrala si instalatii, acces acoperit (in fata si in spatele imobilului) si terasa, camera de zi (30mp), hol intrare, bucataria inchisa (18mp), grup sanitar ; Etaj 1 - 3 dormitoare, grup sanitar, hol, scara, terasa si balcon ; Etaj 2 - 2 dormitoare, sala fitness, hol, scara si terasa acoperita ; 

Este incalzita cu o centrala murala Buderus de ultima generatie si are boiler de 80l pentru apa calda care sa faca fata consumului simultan! Fara calorifere, deoarece este dotata cu un sistem modern de incalzire in pardoseala, reglarea facandu-se cu termostat de ambient iar racirea se face cu unitati de aer conditionat (4 unitati tip split). Mobilier bai : clasa top Mobexpert. Mobilier bucatarie : IXINA. Electrocasnice bucatarie : BOSCH.

Finisaje de lux, placaje ceremice Marazzi. Parchet triplu stratificat. Usi interioare Porta Doors gama de top, usa metalica intrare. Izolatii de clasa superioara, termo si hidroizolatii dar si fonic. Tamplarie moderna cu geam termopan. Exista rulouri interioare la toate ferestrele. Semineu clasic in living, cos de fum performant. Interfon acces incinta. Fara asociatie, fara costuri suplimentare, toate utilitatile contorizate si separate individual. Apa de oras cu rezervor tampon, hidrofor pentru urgente, canalizare, gaze. Garaj (32mp) incalzit, disponibil in parter pentru 2 auto.

La pret se adauga TVA.  Disponibilitate imediata ! Aproape de supermarket, parc, farmacie, scoala, mijloace de transport. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar !ID Oferta: 197

Pret Vanzare: € 330,000+TVA Pret Inchiriere: € 2,000+TVA
Numar Camere:7
Zona:
Suprafata utila:250 mp
Reper:
Numar Dormitoare:6
Tip casa:Duplex
Numar Bai:4
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2017
Suprafata Teren:250 mp
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 11 Iulie 2024
Numar de afisari: 2286

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finalizat
  • Ferestre: Term. PVC
  • Structura: Caramida
  • Pereti: Lavabil
  • Izolatii termice: Exterior
  • Acoperis: Lindab
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Terasa: 2
  • Mobilat: Nemobilat
  • Bucatarie: Mobilata