EFR UPGRADE - Penthouse cu 4 camere zona Baneasa - Bucurestii Noi

Descriere apartament

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere la etajul 5 (ultimul) al unui imobil construit in 2018 situata in zona Baneasa - Bucurestii Noi, cu TERASE MARI, SPECTACULOASE, aproape de terminalul multimodal si statia de metrou Straulesti. Structura de rezistenta in cadre de beton armat ce permite o compartimentare flexibila, avand la subsol garaj, adapost ALA, loc pentru boxe, camera tehnica statie pompare hidrofor, alte instalatii aferente unui imobil modern. Exceleaza printr-o izolatie termica si fonica moderna, exemplu fiind ultimul model de tamplarie PVC cu geam termopan tripan Salamander. Apartamentul are o suprafata utila de 93mp, plus terasa si balcon 58mp Total suprafata 152mp, si construita (totala) de 183mp si este compus din 4 camere plus dependinte (living 30mp, 3 dormitoare), 1 terasa, hol intrare generos 8mp, 2 bai, si bucatarie inchisa 8mp, dar are si posibilitatea de a fi deschisa la dorinta cumparatorului. Apartamentul are ziduri interioare din caramida, usa metalica intrare, usi interioare Porta Doors, pardoseala parchet masiv si gresie Marazzi, aparatura electrica Gewiss, videointerfon, internet, cablare TV.

Incalzire cu centrala proprie si sistem de incalzire in pardoseala. Instalatii sanitare in bai si bucatarie gama de lux. Instalatii electrice, incalziri si ventilatii cu materiale din import de cea mai buna calitate.

Exista posibilitatea de parcaj subteran sau suprateran acoperit, iar imobilul are un sistem de intretinere bine pus la punct, supraveghere video, lift minim 5 persoane din import, curte comuna relativ mare. Pretul este fix, iar locul de parcare la subsol este optional si se plateste separat. Sunt mai multe variante de locuri de parcare cu preturi diferite si aceasta poate influenta pretul total. Aproape de metrou, mijloace transport in comun, supermarket, parc, lac, farmacie, scoala. Pozele au caracter ilustrativ. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar.ID Oferta: 223

Pret Vanzare: € 165,000
Zona:Straulesti
Suprafata utila:152 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:5/5
Nr. etaje imobil:5
Numar Balcoane:1
Reper:Bucurestii Noi
Tip Imobil:
Numar Camere:4
An Constructie:2018
Structura:Cadre
Actualizat la: 25 Ianuarie 2022
Numar de afisari: 345

Caracteristici generale

  • Pereti: Var/Huma
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Locuri Parcare: 1/garaj exterior
  • Acces:
  • Servicii: administrare