Apartament 3 camere de vanzare zona Unirii - Fantani

Descriere apartament

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare apartament de 3 camere, confort 1, decomandat, situat in bloc deosebit aflat intre zona fantanilor si Palatul Parlamentului, construit in anul 1996. Apartamentul care situat la etaj 5 din 9 are o suprafata utila totala 106 mp (3 balcoane au fost incluse in suprafata interioara a apartamentului), avand vedere exclusiva spre zona centrala, Bulevardul Unirii - Fantani. Apartamentul a fost rearanjat ca functiuni si are proiectate urmatoarele spatii principale: living  cu bucatarie deschisa, 1 dormitor, 1 birou, baie principala foarte spatioasa cu cada si cadita dus si baie servici 2.5mp, zona de depozitare cu pozitie pentru masina de spalat si uscator de rufe.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat (precum arata imaginile) cu dotari din gama de top aproape exclusiv import. Este finisat cu materiale de top, acum aproximativ 12 ani, la data reamenajarii spatiilor. Finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet masiv format special, instalatii electrice si sanitare complet noi cu imbunatatiri multiple, obiecte sanitare gama de lux, aer conditionat (3 unitati), tamplarie de aluminiu cu geam termopan, usa exterioara intrare apartament din metal. Incalzire centralizata si calorifere de aluminiu.  Orientare ferestre : Nord. Este insa luminos, nu are obturata fatada pe o distanta extrem de mare. Apartamentul dispune de  interfon, blat de bucatarie turnat din import, hota si cuptor electric Bosch, plita incastrata pe gaz, combina frigorifica Ariston, masina de spalat vase Ariston (incastrate in mobilierul de bucatarie), masina de spalat si uscator de rufe. Prezinta un sistem de iluminare mixt, inclusiv spoturi in tavan. Apartamentul are o pozitie deosebita si se poate utiliza si pentru locatie de firma. Scara este ingrijita (finisaje superioare) si beneficiaza de paza si supraveghere video. Imobilul are proiect de rezistenta special, proiectat pentru seism grad 8.5. Este dotat cu ascensor modern. In imediata vecinatate se gasesc parcul Izvor, supermarketuri, restaurante, banci, clinici medicale, unitati de invatamant, sedii de firme, mijloace de transport in comun - RATB si metrou Piata Unirii la 2 minute de mers pe jos!

Disponibilitate imediata si disponibilitate de negociere. La acest pret NU se adauga TVA. Comision : 0%

Repere : Horoscop, Magazinul Unirea. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar !.ID Oferta: 244

Pret Vanzare: € 315,000
Zona:Unirii
Suprafata utila:101 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:5/8
Nr. etaje imobil:8
Numar Bai:2
Reper:Horoscop
Tip Imobil:
Numar Camere:3
An Constructie:1996
Actualizat la: 9 Februarie 2024
Numar de afisari: 183

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Caracteristici generale

 • Stadiu: Finalizat
 • Ferestre: Aluminiu
 • Pereti: Lavabil
 • Usa intrare: Metal
 • Pardoseli: Gresie, Parchet
 • Incalzire: Termoficare
 • Mobilat: Complet
 • Bucatarie: Deschisa
 • Acces: Spate
 • Interfon: da
 • Lift: da
 • Servicii: administrare