EFR UPGRADE - 3 camere vanzare sau inchiriere Tei, foarte luminos

Descriere apartament

EFR UPGRADE IMOBILIARE ofera spre vanzare sau inchiriere un apartament cu 3 camere la etajul 4 al unui imobil construit in 1985 situata in zona Tei aproape de parc si lac, magazine, la doar 10 minute de Veranda Mall.
Apartamentul are vedere pe fata si pe spate si este situat in imobil de tip S+P+8E avand structura solida alcatuita din diafragme de beton armat.
Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp (avand o logie inchisa de 4 mp) si este compus din 3 camere (living, un dormitor si un birou/dormitor), o baie, un wc servici, o bucatarie inchisa plus dependinte. Apartamentul este renovat, dispune de usa lemn masiv (1m) intrare,  tamplarie termopan tip PVC, pardoseala parchet laminat si gresie, interfon. 
Beneficiaza de incalzire centralizata. Este utilat conform imaginilor (TV, masina spalat, frigider, microunde, hota etc) ! Blocul urmeaza sa fie reabilitat in primavara anului 2021.
Disponibilitate imediata si disponibilitate de negociere. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE !
ANUNTUL BENEFICIAZA DE PRET PROMOTIONAL TIMP DE O SAPTAMANA !
Aproape de mijloace de transport, supermarket, parc, farmacie, scoala. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.ID Oferta: 186

Pret Vanzare: € 84,000 
Zona:Tei
Suprafata utila:70 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:4/8
Nr. etaje imobil:8
Numar Balcoane:1
Reper:MEGA IMAGE
Tip Imobil:
Numar Camere:3
An Constructie:1986
Actualizat la: 5 Martie 2021
Numar de afisari: 240

Caracteristici generale

  • Acces:
  • Servicii: administrare