EFR UPGRADE - Apartament 3-4 camere - bloc vechi zona Dorobanti

Descriere apartament

NUMAI PENTRU CUNOSCATORI ! EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare apartament de 3-4 camere, confort 1, semi-decomandat, suprafata utila 100mp (95mp + 5mp balcon), vedere mixta, situat la etaj 2 din 3 bloc butique (mic, are 6 apartamente in total), cu balcon (5mp) inchis si refacut cu gresie si faianta, si cu baie mare cu cada si WC servici construit in 1936  in zona Stefan cel Mare Dinamo Dorobanti, ideala pentru locuit sau business, cu acces facil la toate mijloacele de transport in comun. E format din apartament 3 camere cu baie mare cu cada si WC servici si separat la etajul inferior de o mini-garsoniera cu baie mica care are exact aceleasi imbunatatiri de confort ca si apartamentul (se vede pe schita). Poate fi facuta birou, loc studiu pentru copil sau inchiriata de exemplu. Finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet original reabilitat, tamplarie pvc cu geam termopan tripan tip Salamander Blue Evolution, plase de tantari, contorizare separata. Dispune de centrala proprie de apartament. raman toate dotarile, inclusiv aparatele de aer conditionat. Bucatarie mobilata si semiutilata.

Blocul nu este inca izolat termic pe exterior si este inclus in clasa RISC SEISMIC 2. A fost intarit cu diafragme de beton in subsol si ca urmare spatiile utile sau micsorat in zona subsolului. NU dispune de lift. Este imobil linistit cu 2 apartamente pe nivel, locatari foarte civilizati, spatii comune largi si cuarate, supraveghere video, interfon, etc. Are certificat energetic clasa A. Exista loc de parcare, dar fara cadastru.

Disponibilitate imediata si disponibilitate de negociere !. Aproape de parc (Circului, Ioanid), supermarket, farmacie, scoala-liceu. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.ID Oferta: 21

Pret Vanzare: € 180,000
Zona:Dorobanti
Suprafata utila:100 mp
Confort:1
Compartimentare:semidecomandat
Etaj:2/3
Nr. etaje imobil:3
Numar Balcoane:1
Reper:Dorobanti
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:3
An Constructie:1941
Structura:Cadre
Actualizat la: 31 Mai 2023
Numar de afisari: 1515

Caracteristici generale

  • Pereti: Var/Huma
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Locuri Parcare: 1/
  • Acces:
  • Servicii: administrare